ISO 712-2:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ سبتمبر ٢٠٢٤
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method
ملفات الوثيقة ISO 712-2:2024
الإنجليزية
8 صفحات
الإصدار الحالي
81.2 USD
مجال الوثيقة ISO 712-2:2024
This document specifies an automatic method for the reference method (see ISO 712-1) for the determination of moisture content of cereals and cereal products using an automatic drying oven.
This document is applicable to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina and flour.
The method does not apply to maize and pulses.
NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540, and for pulses, see ISO 24557.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 20589:2025
مواصفة قياسية دولية
Glass in building — Determination of the emissivity

ISO 11265:2025
مواصفة قياسية دولية
Environmental solid matrices — Determination of the specific electrical conductivity

ISO 11465:2025
مواصفة قياسية دولية
Sludge and solid environmental matrices — Determination of dry residue or water content and calculation of the dry matter fraction on a mass basis

ISO 9350:2025
مواصفة قياسية دولية
Corrosion of metals and alloys — Testing method of corrosion resistance for hafnium at high temperature and pressure
